TEKİRDAĞ / ÇORLU - Alipaşa İlkokulu

Nis

Okulumuzda İYEP kapsamında yapılan değerlendirme sınavı sonucunda tüm öğrencilerimiz başarılı olmuştur.

Ara

OKULUMUZ ALİPAŞA İLKOKULUNDA TASARIM BECERİ ATÖLYESİ YAPILMASI ADINA ÇALIŞMA BAŞLATILMIŞ OLUP, UYGUN SINIF ORTAMI OLUŞTURULDUĞUNDA OKULUMUZA ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARABİLECEK BİR ATÖLYE KAZANDIRILACAKTIR .

Kas

Öğrencilerimizin yaş ve eğitim düzeyine bakılmaksızın bireylere yeni beceriler kazandırmak, bireylerin kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesine katkıda bulunmak için okulumuzda Erasmus kapsamında proje çalışmaları planlanmakta olup, bu konuda öğretmenlerimize gerekli teşvikler yapılmaktadır.

Haz

TELAFİDE BENDE VARIM PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA 5 TEMMUZ-31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN FİZİKSEL,SOSYAL DUYGUSAL VE AKADEMİK ALANDA YAPILACAK FAALİYETLERE TÜM SINIF KADEMELERİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLERİZ....