TEKİRDAĞ / ÇORLU - Alipaşa İlkokulu

Mrt

Okulumuz web sitesi aktif olarak kullanılmakta olup, zengin içeriklerle desteklenerek kullanılmaya devam edilmektedir.Sosyal medya aracılığıyla yapılan çalışmalarımız hemen akabinde paylaşılarak, velilerimizin  bu çalışmları takip etmeleri sağlanmaktadır.

Mrt

GERİ DÖNÜŞÜMÜN TOPLUM ÜZERİNDEKİ OLUMLU YÖNLERİ ÜZERİNDE DURMAK ADINA SINIFLARIMIZDA SÜREKLİ SUNUMLAR YAPILMAKTA, OKULUN BELİRLİ NOKTALARINA GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARI KONULARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN BU KONUDA BİLİNÇLİ HAREKET ETMELERİ İÇİN GEREKLİ BİLİNÇLENDİRME SAĞLANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR.

Mrt

Okulumuzda dergi ve gazete çıkarılarak her ayın ilk haftası güncellenip  web sitemizde sergilenmektedir.

Şbt

OKULUMUZDA SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF ETKİNLİKLER HER SINIF BAZINDA ÖĞRENCİ SEVİYESİNE UYGUN BİR ŞEKİLDE BELİRLİ BİR PLAN DAHİLİNDE SÜREKLİ YAPILMAKTADIR.

Şbt

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerinin bir üst kademeyle (ortaokul ile) ilgili beklentilerini anket aracılığıyla ölçerek  öğrencilerimizin beklentileri noktasında gerekli tespitleri yaparak paydaşlarımız ile bilgi alışverişinde bulunduk.

Ock

OKULUMUZ GİRİŞ KISMANA YERLEŞTİRİLEN DİLEK-ÖNERİ KUTULARI HER AYIN İLK HAFTASI KONTROL EDİLEREK ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUL YÖNETİMİNDEN TALEP ETTİKLERİ İSTEKLERİ DEĞERLENDİRMEYE ALINARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR..

Ock

İSRAFIN ÖNLENMESİ ADINA ÖĞRECİLERİMİZE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ADINA  SÜREKLİ SUNUMLAR YAPILMAKTA OLUP, İSRAFIN TOPLUMDA AÇTIĞI SIKINTILI DURUM SÜREÇLERİ ANLATILARAK BU KONULARDA DAHA HASSAS BİR TÜKETİM NOKTASINA ULAŞMMAMIZ GEREKTİĞİ ÜZERİNDE SIKÇA DURULMAKTADIR.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SINIF ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ ÜZERİNE SÜREKLİ OLARAK BİLGİ VERİLMEKTE , ÖĞRENCİLERİMİZİN ZAMANINI ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMALARI İÇİN KENDİLERİNE SÜREKLİ YÖNLENDİRMELERDE BULUNULMAKTADIR.  BU KONUDA ÖĞRETMENLERİMİZİN AMAÇLARINA ULAŞTIKLARI YAPILAN DEĞERLENDİRMELER SONUCUNDA GÖRÜLMÜŞTÜR.

Ock

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN VELİLERİMİZE YÖNELİK BELİRLİ PERİYOTLAR İLE ''AİLE İÇİ İLETİŞİM VE DOĞRU YAKLAŞIM'' KONU BAŞLIKLI SEMİNERLER VERİLMEKTEDİR.

Kas

Okulumuz Alipaşa İlkokulu İle 1 Kasım İlkokulu arasında yapılan işbirliği protokolü sonucu iki okul öğrencilerini kaynaştırmak adına  Kardeşim ile Okuyorum etkinliği düzenlenerek öğrenciler bir araya getirildi.Alipaşa İlkokulunda yapılan buluşma sonucu öğrenciler arasında güzel ve samimi diyaloglar oluştu.1 Kasım İlkokulu öğrencilere yapıalan etkinliği gösterdikleri katılımdan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERİNİN ORTAK ÇABALARI SONUCU YAPILAN FAALİYET VE ETKİNLİKLER İLE ATATÜRK'ÜN AZİZ HATIRASI 10 KASIM'DA ANILDI.ATATÜRK EVİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ.AYRICA AYRICA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN YAPILAN FAALİYETLER İLE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

VELİ KABUL VE KARŞILAMA ALANIMIZ

Sayın Velilerimiz; okulumuzu ziyaret etmek istediğinizde görüşeceğiniz kişiden randevu almanızı, okulumuza geldiğinizde misafir bekleme alanımızda HES kodu kontrolü ve ziyaretçi kaydınız yapıldıktan sonra dezenfektan kullanarak görüşmenize gitmenizi önemle rica ederiz.

DİLEK VE ÖNERİ KUTUMUZ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulumuzla ilgili tüm önerilerinizi dilek ve öneri kutumuza atabilirsiniz.

Ekm

ALİPAŞA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ OKUL BAHÇESİ VE OKULUN FARKLI BÖLÜMLERİNDE OLUŞTURULAN OYUN ALANLARINDA EĞLENCELİ OYUNLAR OYNUYORLAR

Ekm

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK VE DEVAMLILIĞINI SAĞLAMAK AMACIYLA OKULUN FARKLI YERLERİNE KİTAPLIK ALANLARI OLUŞTURULDU. SINIF KİTAPLIKLARIMIZ KAYNAK AÇISINDAN ZENGİNLEŞTİRİLDİ

Ekm

Okulumuzda Değerler Eğitimi köşesi ve 15 Temmuz Şehitler Köşesi oluşturularak, bakımları rutin bir şekilde yapılmaktadır.