TEKİRDAĞ / ÇORLU - Alipaşa İlkokulu

Ekm

OKULUMUZDA SOSYAL, SPORTİF VEKÜLTÜREL ETKİNLİKLER TÜM SINIF KADEMELERİNDE YAPILMAKTADIR.

Ekm

Öğrencilerimizin okula yönelik beklentilerini belirleyebilmek adına okulumuzda anket düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri ile çevrim içi ya da telefonla veli görüşmelerinin görüşmeleri yapılarak öğrencilerin eğitim ve öğretim noktasında daha başarılı olmaları için gerekli bilgi alış verişleri rutin bir şekilde sürekli yapılmaktadır.

Ekm

Okulumuz  DynEd portalında 4. sınıf öğrencilerine kullanıcı adı ve şifreler tanımlanmış ve öğrencilerin Dyn-Ed Portalını etkin kullanmaları yönünde gereken tavsiyeler verilmiştir.Öğrencilere verilen şifreler oluşturulan Dyn-Ed dosyasında muhafaza altına alınmıştır.

Ekm

Kurumsal kimliğin ön plana çıkmasını sağlayacak iletişim kanalları olan okul kurum web siteleri, sosyal medya vb. iletişim kanalları okulumuz tarafından etkin bir şekilde kullanılmaktadır.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilecek yerel, ulusal ve uluslararası projelere katılımın sağlanması ve beklenen sonuçların alınabilmesi adına okulumuz öğretmen ve idarecilerinden proje ekipleri oluşturulmuştur.

Haz

YEŞİLAY SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK ŞİİR YARIŞMASINDA TEKİRDAĞ İL BİRİNCİSİ OLAN OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİSİ ELİF GÖKÇEBAŞ' IN ÖDÜLÜNÜ YAPILAN TÖREN İLE ALDIK. ÖĞRENCİMİZ ELİF GÖKÇEBAŞ'A KALAN EĞİTİM HAYATI BOYUNCA BAŞARILARININ DEVAM ETMESİNİ DİLERİZ...

OKULUMUZA AİT KUŞBAKIŞI GÖRÜNTÜR.

Ock

COVİD-19 KAPSIMINDA OKULUM TEMİZ ADINA OKULUMUZ ÖĞRETMEN, PERSONEL , VELİ VE ÖĞRENCİLERİNE OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİ OLCAY ÇAKIR VE SEMA UGAN TARAFINDAN SEMİNERLER BELLİ ARALIKLAR İLE DÜZENLENMEKTE OLUP SALGIN HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILMAKTADIR.